Showing all 1 result

Pollen & Allergen Stop

3790 Ft Bruttó

A Pollen & Allergen Stop nem csak az allergia okozta helyi tünetekben nyújthat segítséget, hanem magát a kiváltó okot is gátolhatja vagy jelentősen csökkentheti.

A termék komplex, létrehoz egy kontakt felületet az orr nyálkahártyáján, mint egy hagyományos pollencsapda. Ezen túlmenően viszont felszívódó gyógynövénykivonatot tartalmaz.

A gyógynövények oldata, olyan koncentrációban került a termékbe, hogy az nem válthat ki allergizáló hatást.

A termékben olyan  gyógynövények találhatóak, melyek a népi gyógyászati megfigyelések alapján, a sérült orrnyálkahártyát fertőtlenítik,  a megduzzadt nyálkahártya pórusait összehúzzák, valamint csökkentik a nyálkahártya pollenek okozta gyulladását és segíti annak gyógyulását, hámosítását.

A gyógynövények oldataival nem avatkozunk be a szervezet védekezésébe!

Előnyök:

  • Nem okoz függőséget!
  • Nem tapasztaltunk és nem várható  mellékhatás!
  • Más gyógyszerekkel együtt használható!
  • Nem tartalmaz antihisztamint, sem szteroidokat!
  • Nem okoz álmosságot, fáradtságot, levertséget!
  • Várandós, szoptató kismamák, gyerekek is használhatják!
  • Ajánljuk növényi pollenekre, szálló porra, poratkára, állati eredetű szőrre, tollra!
  • Jelentősen csillapítja a szénanáthát, és az ezzel járó tüneteket!
A termékben található vitaminok és nyomelemek: Vitamin: A, B-komplex, C, D, K Nyomelemek: K, P, Mg, Ca, Fe, Zn, Cu, Ni, Co, I, Mn Sportolóknak, városban vagy zárt teremben: A termék viaszos krém állaga, egy kontakt felületet hoz létre az orr nyálkahártyáján, mint egy hagyományos "pollencsapda". Az orrüregbe kenve megköti a pollenek, a szálló por, a szmog, és a kipufogó gázok okozta nehézfémek és szennyeződések egy részét. Az orr kifújásával ezek a megtapadt allergének, már nem tudnak bejutni a szervezetbe. Uszodában sportolóknak: A termék viaszos krém állaga, egy olyan kontakt felületet hoz létre az orrnyálkahártyán, ami taszítja a klóros vizet, az által a sportolók nyálkahártyáját sokkal kevésbé roncsolja a klórozott vagy fertőtlenített víz!  

MEGRENDELEM