A termék használata:

Javasoljuk, hogy a pollen allergiások, az allergiát kiváltó pollen megjelenése előtt, már 2-3 héttel, kezdjék el az orr belső felületét kezelni. Ébredés után, napközben és lefekvés előtt.

Kezelés előtt fújjuk ki az orrunkat. Elegendő fülpiszkálóval, vagy akár tiszta ujjal az orr belső felületét (kb. 1 cm mélységig) kikenni. A termék “wax” (viasz) jellege által, egy olyan speciális filmréteget képez, hogy az orr kifújása után is tartós védelmet nyújt, az orrnyálkahártya számára. Elegendő 2-3 orrfújás után megismételni az eljárást. Napi 3-5 kezelés esetén, az 5 ml-es tégely tartalma kb. 30-40 napra elegendő.

Erősen pollenszennyezett időszak alatt naponta 4-5 alkalommal.

Náthás, influenzás időszakban is ajánlott. Olyan gyógynövényeket tartalmaz, ami a népi gyógyászati megfigyelések alapján gyulladáscsökkentő, hámosító hatású, használatával átjárhatóbbá válik az orrüreget.

Influenzás időszakban, preventív jelleggel is használható.
A termékben CSAK olyan gyógynövények találhatóak, melyek a népi gyógyászati megfigyelések alapján, bizonyítottan jótékony hatást gyakorolnak a szervezetre.

 

A dízelmotorok és a benzinmotorok kibocsátotta szennyeződések önmagukban is allergizálnak. Fellazítják a hörgők és az orr nyálkahártyáját, ami megkönnyíti a pollenek hordozta betegítő anyag bejutását a szervezetbe. (ezért is fontos egy kontakt védőréteg)
A termék “wax” ( viasz) jellege által, egy olyan speciális filmréteget képez,hogy az orr kifújása után is tartós védelmet nyújt, az orrnyálkahártya számára.

A termékben CSAK olyan gyógynövények találhatóak, melyek a népi gyógyászati megfigyelések alapján, bizonyítottan jótékony hatást gyakorolnak a szervezetre.

 

Frissesség és természetesség!

Vitaminok és nyomelemek a természetből.

Hagyományos préseléssel, cseppenként nyerhető ki az olaj, ami kíméletes ülepítéssel, szűréssel van tisztítva.

A termékben található valamennyi növényi, gyógynövényi olaj additív, hideg sajtolás útján készült és 100%-ban természetes!

A hidegen sajtolt olaj, sajátos, hagyományos préseléssel készül. A szárított mag zúzása után a 6-8% kinyerhető olaj nagy nyomáson működő csigapréssel cseppenként nyerhető ki, majd kíméletes ülepítéssel, szűréssel tisztítják.

Így kerülnek a vitaminok A, B-komplex, C, D, K és a nyomelemek K, P, Mg, Ca, Fe, Zn, Cu, Ni, Co, I, Mn a termékbe.

A termékben található E-vitamin, a szőlőmag, lenmag hidegen sajtolt eljárásával, növényi olajként és aloé verával kerül a készítményben, 100% természetességgel!

Nézzük a kevésbé természetes eljárásokat is:

Készítenek lepárlással szőlőmag és egyéb olajat (francia, olasz), az oldószeres (alkoholos) extrakcióval(szerencsére nem hexános eljárással), desztillációval “finomított” olajként szupermarketekben forgalmazzák, hasonlóan az olcsó olívaolajokhoz.

Ezek a „finomított” feliratú étolajok kevésbé értékesek; mivel nem tartalmazzák a hidegen sajtolásnál kioldódó bioaktív, antioxidáns anyagokat, csak legfeljebb utólag hozzáadottan. A káros lepárlási hőkezelés miatt viszont tartalmazzák a nemkívánatos transz-zsírsavakat, főként transz-linolsavat, melynek túlzott fogyasztása kockázatos, növeli az LDL-koleszterin szintet, depózsírt és az elhízást.

orderlink_image copy