1. Hogyan rendeljek?

Egyszerű az egész! Csak pakold bele a kosaradban a kívánt termékeket a “Kosárba rakom” gomb segítségével. Ha végeztél, a jobb felső sarokban találod a kosaradat, amire rákattintva összesítve találod a megrendelni kívánt termékeket és a végösszeget.

Alakítani van lehetőséged még rajta, akár törölni terméket, vagy hozzáadni és csökkenteni a darabszámokon.

Ha minden megvan és biztos vagy a vásárlásban, akkor kattints a “Tovább a pénztárhoz” gombra.

Ekkor átdob egy új oldalra:

– bal oldalon az adataidat kell megadnod. Fontos, hogy pontos adatok legyenek megadva, hogy a csomag kézbesítése sikeres legyen. Még fontosabb pedig az, hogy olyan címet adjunk meg szállítási címnek, ahol napközben áttudod venni a csomagot.

– jobb oldalon található a rendelés összesítése, illetve itt lehet kiválasztani azt, hogy utánvétellel vagy banki átutalással kéred.

2. Utánvétel vagy Banki átutalás?

– Ha az utánvételes fizetést választod, akkor nincs más dolgod a rendelés leadása után. Fizetés ebben az esetben a futárnak történik, amikor házhoz szállítja neked a csomagot. Mindig ügyelj arra, hogy legyen nálad elegendő összeg a fizetéshez, mert más esetben sajnos a csomagot nem tudod átvenni.

A rendelésed leadása után az e-mail címedre kapott összesítő levélben kapod a banki utaláshoz szükséges adatokat. Tehát név és bankszámlaszám, ahova el kell utalnod a feltüntetett összeget 2 napon belül, különben a rendelésed sikertelen lesz, törlésre kerül.

Kérjük, a megjegyzés rovatba feltétlenül írd bele a rendelési számodat!

Utána már semmi más dolgod nincs, csak várni a csomagot, amit a futár házhoz szállít neked.

A szállítási díjak belföldi cím esetén érvényesek. Amennyiben külföldi címre kéred a kézbesítést, kérjük, előtte egyeztess velünk a várható szállítási díjról.

3. Rendelés feldolgozása

A) Rendelésedet leadva minden esetben egy összesítő levelet kapsz tőlünk.

B) Banki átutalásnál ha az összeg beérkezett hozzánk, egy újabb értesítő levelet küldünk, hogy a csomagot elkezdtük feldolgozni. Utánvételnél ezt az első levél már tartalmazza.

4. Mennyi a szállítási idő?

A leadott rendeléseket feldolgozás után átadjuk a futárnak. Onnantól számítva általában 1-2 nap a szállítási idő.

Tényleges szállítási idő: 2-4 nap

5. A termék visszaküldése:

Fogyasztót mely esetekben NEM illeti meg az elállási jog:

az olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (pl. kozmetikai, krémek, golyósdezodor, smink, púder stb.). Az ilyen termékek visszavétele a Szolgáltatótól nem várható el akkor, ha a Fogyasztó a terméket közvetlenül védő csomagolást már felbontotta és/vagy rendeltetésszerű használatát megkezdte, hiszen ilyenkor nem zárható ki, hogy a termék emberi testtel vagy testnedvekkel, illetve baktériumokkal érintkezett, így a termék higiéniai vagy egészségügyi minősége már nem garantálható.

Amennyiben a Fogyasztó még nem kezdte meg ezen, a kivételszabály alá tartozó termékek használatát, tehát a terméket közvetlenül védő csomagolást még nem bontotta fel, elállási jogát az általános szabályok szerint gyakorolhatja.